user menu (login)

Glasvezel

Ondernemers en organisaties werken steeds meer digitaal en internet is zo gewoon als water uit de kraan of stroom uit het stopcontact. Tenminste wel op Prisma want op Prisma Bedrijvenpark biedt Parkmanagement in samenwerking met OnFiber betrouwbare en snelle glasvezel internet verbindingen. In 2015 is gestart met een collectieve vraagbundeling waardoor Prisma een netwerk heeft met eigen (redundante) ontsluiting naar het internet.

Aansluiten op glasvezel internet
Het aansluiten van klanten kost eenmalig €1.750,00. Hier krijgt men voor elke maand abonnement dat men initieel afneemt een korting van €12,50. Dus met een contract van 60 maanden betaalt u dan (€1750,00 -/- €750,00 =) €1.000,00 eenmalig. Hiervoor plaatsen wij dan een modem voor u binnen 15 meter van de erfgrens en 5 meter intern. Bij de levering ontvangt u ook eenmalig een ‘kwetsbaarheidscan’ om te controleren of uw omgeving wel veilig aangesloten is op het vaste IP adres. Achter de modem sluit u de router en uw eigen netwerk aan voor verschillende diensten zoals telefonie, Office 365, Cloud back-up of camera beveiliging.

Internet abonnementen
Maandelijks betaalt u het abonnement voor het internet. Met een open netwerk tonen we u een transparante kosten structuur, met vastrecht (infrastructuur) en diensten (internet). In de oplossing voor Prisma Bedrijvenpark heeft u bovendien 99,8% uptime garantie met een 24x7 SLA (Service Level Agreement).

OnFiber Internet & Diensten
Als OnFiber zijn we, naast internet, ook leverancier van standaard ICT toepassingen uit de Cloud (als maandelijkse dienst). Dit betekent per maand starten/ beëindigen, minimale investeringen en flexibel (op en neer) schalen. Diensten die we momenteel aanbieden zijn:

  • Internet als de dienst om uw netwerk te koppelen met het wereldwijde web.
  • Snel en gemakkelijk domeinnamen en hosting af nemen voor een betaalbaar bedrag.
  • Telefonie als betrouwbare Cloud dienst met goede kwaliteit en maximale functionaliteit.
  • Office 365 van Microsoft als het meest geaccepteerde pakket voor kantoorautomatisering.
  • Opslaan van data vanuit of naar de Cloud met Back-up Cloud (bijv. lokale back-up Office 365).
  • Camera beveiliging voor elke situatie op uw bedrijf en zelfs bedrijfsterrein (zoals Prisma).

Gewoon #omdathetwerkt
Qua ICT diensten begeleiden en ondersteunen wij de initiële invoering, zowel qua automatisering als telefonie. Samen met de klant zetten we de oplossing op en richten we het in, zodat het gebruikt kan worden. Bedrijven op Prisma Bedrijvenpark zijn onafhankelijk van ons en kan zichzelf bedienen, maar ook OnFiber vragen. Tijdens het gebruik leveren wij diensten op basis van uw behoefte en zonder lange termijn contracten. De eerste 15 minuten dat u de helpdesk belt zijn altijd inbegrepen bij het standaard maandabonnement. En omdat het maandabonnementen zijn, kan de klant maandelijks overstappen qua leverancier of maandelijks meer of minder afnemen.

Indien u meer wilt weten kunt u contact opnemen met OnFiber BV:
Dhr. W. van der Wel
Bleiswijkseweg 37
2712 PB  Zoetermeer
M 06-53 12 46 10
w.vanderwel@onfiber.nl
W www.onfiber.nl