Smartapp

SmartApp: de ogen en oren van de ondernemers
De app ‘Dit is Prisma’, beschikbaar via de AppStore (Apple) en de PlayStore (Android), is speciaal ontworpen voor iedereen die op het Prisma Bedrijvenpark werkt. Met deze app kunt u verdachte situaties en/of andere incidenten als ‘wild’ parkeren en defecte straatverlichting eenvoudig melden. De app bepaalt direct de locatie en foto’s van situaties of incidenten komen direct bij de parkmanager terecht. Ook heeft de app een kentekenfunctie: wanneer u een verdacht kenteken invoert, wordt deze meteen verstuurd naar de database met verdachte voertuigen.

Uiteraard zijn er twee niveaus aangebracht. Meldingen met een spoedkarakter, zoals een verdacht persoon of voertuig, gaan direct naar de meldkamer. Overige meldingen worden naar de parkmanager verzonden.

Om de app te kunnen gebruiken, moet u  zichzelf eerst als gebruiker registeren. Dit kunt u  in de app doen bij het onderdeel Instellingen > Account registreren. U ontvangt dan een mail met een nummer. Voer dit nummer in op de app en hij is klaar voor gebruik!