Ontwikkelaars

Het Prisma Bedrijvenpark is ontwikkeld door Maasstede Vastgoed Ontwikkeling V.O.F, MRP Development en Bedrijvenschap Hoefweg.

Maasstede Vastgoed Ontwikkeling

Maasstede ontwerpt en ontwikkelt vastgoed met karakter. Dat vraagt om meer dan alleen bouwkennis en kennis van de markt; inlevingsvermogen, creativiteit en daadkracht zijn minstens zo belangrijk. Op Prisma heeft Maasstede ruimte gerealiseerd voor de functies transport, distributie, horeca en – in samenwerking met MRP Development – hoogwaardige reguliere bedrijvigheid.

MRP Development

MRP Development is een slagvaardige vastgoedontwikkelaar die altijd op zoek is naar oplossingen die aansluiten bij maatschappelijke ontwikkelingen en die de leefbaarheid van de omgeving vergroten. De projecten van MRP leveren dan ook niet alleen een financieel rendement op, maar hebben ook een sociale en economische impact. Op Prisma heeft MRP reguliere en hoogwaardige bedrijvigheid gerealiseerd, deels in samenwerking met Maasstede.

Bedrijvenschap Hoefweg

Het Prisma Bedrijvenpark ligt op de grens van de gemeenten Lansingerland (Bleiswijk) en Zoetermeer. Een deel van het park is daarom ontwikkeld door Bedrijvenschap Hoefweg, een samenwerking tussen beide gemeenten. Net als Maasstede en MRP Developement ontwikkelt het bedrijvenschap op Prisma hoogwaardige bedrijvigheid.