Beveiliging

Voor de collectieve bewaking maken we gebruik van een geavanceerd camerasysteem en van beveiligingsbedrijf Westvlietbewaking. De collectieve beveiliging dient als aanvulling en nooit als vervanging van individuele maatregelen.

Het nieuwe beveiligen op het Prisma Bedrijvenpark
Prisma Bedrijvenpark is voorzien van dé nieuwe manier van beveiligen. Het beveiligingsconcept werkt met een set van maatregelen die onderling communiceren. Het grootste voordeel is dat incidenten en afwijkend gedrag voorspeld worden door algoritmes die zijn ingebouwd in de software. Die gegevens worden geanalyseerd en voortdurend aangepast. Het zeer geavanceerde systeem staat in contact met landelijke databases. En dat is veel effectiever dan het achterhaalde “digitale rondje om de kerk”. Bovendien zijn beelden van deze camera’s altijd bruikbaar, ook als het donker is. Dat vergroot de pakkans en heterdaadkracht van de politie en helpt agenten in het proces van opsporing.

Daarnaast maakt het Prisma Bedrijvenpark gebruik van surveillancedienst Westvlietbewaking uit Rijswijk. Westvlietbewaking let op onderstaande aspecten:

  • Signaleren van onraad en incidenten zoals inbraak, diefstal, vernielingen, brand, etc.
  • Opmerken van ongewone en mogelijke verdachte patronen en bewegingen.
  • Detectie van ongewenste content zoals kapotte straatverlichting & straatnaamborden, dumpen zwerfafval, parkeren ongewenste voertuigen (vrachtwagens), enz.
  • Een goede communicatie naar alle belanghebbenden.

De surveillancedienst maakt diverse ronden over het hele park en langs alle objecten. Deze preventieve surveillance wordt uitgevoerd vanaf de straat/openbaar gebied. Eventuele bijzonderheden worden kenbaar gemaakt door het achterlaten van een constateringrapport bij het desbetreffende object. Bij ernstige calamiteiten worden de sleutelhouder én de politie ingelicht.

Alle medewerkers van Westvlietbewaking zijn gescreend door de regiopolitie Haaglanden en zijn in het bezit van een geldig legitimatiebewijs. Het bedrijf voert het Keurmerk Beveiliging.

Contactgegevens Westvlietbewaking:

Dhr. M. Zwienenberg
Delftweg 72
2289 BA te Rijswijk

Bij onraad 070-390 02 54 (24 uur per dag)

070-399 27 63
info@westvlietbewaking.nl
www.westvlietbewaking.nl