Glasvezel, snel online op prisma

Door te werken in de online Cloud kun je makkelijk samenwerken,  grote bestanden delen en innoveren. Hiervoor heb je als organisatie een stabiele verbinding met voldoende bandbreedte en de juiste snelheid nodig. Het Prisma Bedrijvenpark beschikt daarom over een oen glasvezelnetwerk met een hoge kwaliteit en flexibiliteit. Glasvezel is zeer stabiel en ‘future proof’ en groeit gemakkelijk mee met de digitale bedrijfsvoering. Met een hoge uptime van 99,9% en een continue aanwezigheid van je eigen bandbreedte heb je alles tot je beschikking om digitaal succesvol te worden.

5 voordelen op een rijtje 

  • Geen onnodig graafwerk – We leggen voldoende kabels aan om alle panden en camera’s aan te kunnen sluiten, nu en later (we liggen dus in de buurt).
  • Genoeg snelheid – Glasvezel biedt meer dan genoeg capaciteit, met snelheden tot wel 10 Gbps voor zowel up- als download (synchroon).
  • Gegarandeerde snelheid – Je krijgt je eigen verbinding (geen overboeking) met eigen statisch IP-adres en deelt deze met niemand.
  • Altijd beschikbaar – Het netwerk op Prisma heeft een zeer hoge beschikbaarheid (99,9%) door ingebouwde redundantie (en 24×7 helpdesk).
  • Maatwerk is mogelijk – Kies de oplossing die bij jouw organisatie past; zo kun je in het begin een straalzenderverbinding gebruiken om snel online te zijn.

Meer doen op 1 lijn 
Dankzij de stabiele glasvezelverbinding heeft jouw organisatie snel internet. Je kunt ervoor kiezen om de gehele capaciteit te gebruiken voor internet, maar je kunt ook slim bandbreedte reserveren voor andere toepassingen, zoals online werken, bellen en het maken van back-ups. Datafiber biedt de mogelijkheden voor Office 365, online back-up en VoIP telefonie, maar je kunt ook een andere leverancier gebruiken, want het is een open netwerk.

Project Prisma
Op het Prisma Bedrijvenpark ligt een functioneel basisnetwerk waar een groot aantal bedrijven gebruik van maakt. Samen met het parkmanagement is Datafiber met dit initiatief gestart. Inmiddels wordt het netwerk ook gebruikt voor de beveiliging van het terrein.

Meer informatie
Wilt u  meer weten over glasvezel of de aansluiting van je bedrijf op het netwerk? Neem dan gerust contact op! Het kantoor van Datafiber in Zoetermeer is slechts 500 m van het Prisma Bedrijvenpark verwijderd.

DataFiber (Wilco van der Wel)
Bleiswijkseweg 37
2712 PB  Zoetermeer
(079) – 7600 320
mail@datafiber.nl