CORONAVIRUS PRISMA BEDRIJVENPARK

Sinds vorige week heeft Nederland te maken met een nieuwe werkelijkheid: grote delen van onze bedrijvigheid liggen stil. De maatregelen die we als land tegen de uitbraak van het coronavirus nemen, hebben een grote impact op werknemers, zzp-ers en bedrijven. Het kabinet heeft daarom inmiddels een noodpakket gepresenteerd.

Via onderstaande link van MKB Nederland vindt u een overzicht gericht op ondernemers met informatie van MKB Nederland en haar kennispartners. Dit overzicht wordt geregeld geactualiseerd.

https://www.mkb.nl/corona%20/

Verder heeft gemeente Lansingerland aangegeven dat zij graag meedenken en meehelpen waar nodig. Dus als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. En ik zal u in contact brengen met de de accountmanager bedrijven van de gemeente.

Bij de dagelijkse rondgang over het bedrijvenpark constateren wij dat bij veel bedrijven zoveel mogelijk wordt doorgewerkt. Dat betekent dat het op dit moment niet nodig lijkt om extra surveillance in te zetten voor de collectieve beveiliging. Wanneer veel bedrijven tijdelijk de deuren sluiten, wordt gekeken of het nodig is om de beveiliging op te schalen. Dit wordt van dag tot dag in de gaten gehouden. Parkmanagement staat daarvoor in nauw contact met de uitvoerder van de collectieve beveiliging, Westvlietbewaking.

Voor nu wensen wij u veel sterkte, wijsheid en een goede gezondheid toe voor u en uw naasten.

Mede namens het bestuur, Johan van Stralen Parkmanager Prisma Bedrijvenpark