HET NIEUWE BEVEILIGEN OP PRISMA BEDRIJVENPARK

Het bedrijf Smart Business Parc gaat ons bedrijvenpark binnenkort voorzien van dé nieuwe manier van beveiligen.

Het Smart Business Parc concept werkt met een set van maatregelen die onderling communiceren. Het grootste voordeel is dat incidenten en afwijkend gedrag voorspeld worden door algoritmes die zijn gebouwd in de software. Die gegevens worden geanalyseerd en voortdurend aangepast. Het zeer geavanceerde systeem staat in contact met landelijke databases. En dat is veel effectiever dan het achterhaalde “digitale rondje om de kerk”.

Daarbij komt nog een voordeel: beelden van deze camera’s zijn altijd bruikbaar, ook als het donker is. Dat vergroot de pakkans en heterdaadkracht van de Politie en het helpt de Politie in het proces van opsporing.

Om de veiligheid te vergroten is ook uw bijdrage van groot belang. Immers kunnen we de veiligheid vergoten door het delen van informatie. Smart Business Parc wil u graag informeren over alle opties om ook uw beveiliging aan te passen en innovatief en duurzaam te werken.  

Het is belangrijk dat Smart Business Parc de risico’s van uw bedrijf inzichtelijk maakt om een optimaal advies te kunnen geven. Daartoe zal Carola van Elk u binnenkort benaderen om een en ander toe te lichten tijdens een kennismakingsgesprek.

Wilt u alvast voorbereiden en informatie opdoen? Dat kan op de website www.smartbusinessparc.nl.of via de parkmanager.